NAZAJ
NA VRH

k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Hvala za vaše sporočilo!

Posredovali ga bomo prvemu prodajniku, ki ga srečamo pri avtomatu za kavo
in obljubimo, da se vam javimo v najkrajšem možnem času!

POSREDOVANO SPOROČILO

Ime in priimek:
Email naslov:
Telefonska številka:
Kategorija ponudbe:
Podjetje:
Naslov podjetja:
Vaše sporočilo:
NAZAJ NA VSTOPNO STRAN

Zaokroži in doniraj je prva dobrodelna fundacija za tiste, ki jih običajne oblike pomoči prezrejo. V sodelovanju z njimi na naši spletni strani zbiramo neprofitna sredstva v dobrodelne namene. Vsak uporabnik lahko z malim prispevkom pomaga določeni osebi ali organizaciji v stiski.

Ob nakupu kupona imate pri zaključku plačila možnost odkljukati »Zaokroži in doniraj«. Tudi za samo 10 centov smo izredno hvaležni, vsak cent šteje!

Aktualno akcijo kot tudi vse ostale zgodbe s srečnim koncem si lahko preberete na naši spletni strani: http://www.kuponko.si/stran/zaokrozi-in-doniraj

Z vašo pomočjo smo do sedaj doniralii že več kot 29.421,51 €!

DO SEDAJ STE SKUPAJ DONIRALI VEČ KOT

Skupno vsoto vseh "Zaokroži in doniraj" akcij osvežimo po koncu vsake akcije. Skoči po kupon in nam ob nakupu ne pozabi pustiti drobiž. Dobrodelnost je fajn ;)

29.421,51 eur

Želiš pomagati?

Včasih že majhna gesta prinese žarek upanja in iskrico v očeh tistemu, ki se je znašel v stiski. Z nami si le klik stran, da narediš nekaj dobrega.

"Obdržite drobiž!”

Po kosilu ali kavi v lokalu je ob plačilu v navadi, da rečemo “kar obdržite drobiž”. Zdaj lahko enako storiš tudi pri nas.
 Le da tu “drobiž” igra pomembno vlogo.

Zaokroži in doniraj!

Ob nakupu kupona imaš pri zaključku plačila možnost odkljukati »Zaokroži in doniraj«. Tudi za samo 10 centov smo izredno hvaležni!

Akcija 11: "Zaokroži in in pomagaj Božičku Veselih nogic!" (od 1. septembra 2019)

Le še dobre tri meseca nas loči in bomo zakorakali v decembrski čas, poln veselja, lepih želja, sladkih presenečenj, pričakovanj in seveda tudi daril. Darila je lepo prejemati. Še lepše jih je dajati. In tega se v društvu Vesele nogice zavedajo, zato si že sedmo leto zapored prizadevajo razveseliti z darili otroke s posebnimi potrebami in njihove sorojence, ki so že v svojih rosnih letih soočeni s hudimi boleznimi in prikrajšani za brezskrbne otroške dni. Posebno pozornost namenijo prav obdarovanju otrok s posebnimi potrebami z darili, ki bi bila primerna za njih, saj potrebujejo posebne, njim prilagojene igrače in pripomočke, ki jim lajšajo življenje.

Pomagajte tudi vi letos pričarati nasmehe na usta otrok s posebnimi potrebami in jih obdariti z darili, ki bi bila primerna njihovemu stanju in bi jim omogočala razvoj ter lepše otroštvo, tako da zaokrožite in donirate.

Zbrana sredstva bodo namenjena nakupu daril in pripomočkov za boljši napredek otrok s posebnimi potrebami.

Zbrana sredstva bodo namenjena nakupu daril in pripomočkov za boljši napredek otrok s posebnimi potrebami.

Zgodbe s srečnim koncem

Od začetka projekta "Zaokroži in doniraj" je doniralo že več kot 15.000 naših uporabnikov.
Preberi v kakšnih akcijah so sodelovali.

Akcija 10: "Z nakupom novega čebelnjaka bomo pomagali Antonu in Vesni!" (1. april 2019 - 31. avgust 2019)

Življenje nas preizkuša na tisoč različnih načinov in le od nas je odvisno, kako bomo te preizkušnje prestali. A čez viharna obdobja bomo težko šli sami. Brez srčne in iskrene pomoči sočloveka, brez sodelovanja, je to skoraj nemogoče.
V tokratni akciji Zaokroži in doniraj bomo zato tokrat zbirali sredstva za nakup novega čebelnjaka, ki bo Antonu in njegovi hčerki Vesni prižgal tisti žarek upanja, ki sta ga izgubila, ko je nedavno preminula njuna ljubljena žena in mati Polona.
Čebela je najbolj marljiva, organizirana in tudi socialna žival, ki je s svojim neverjetnim delovanjem izjemen zgled povezanosti vsem nam. Enako povezani so tudi krajani Ivančne Gorice in Ambrusa ter čebelarji Čebelarskega društva Krka in Zagradec, ki želijo Antonu in Vesni pomagati v njuni stiski. V novi dejavnosti se jima bo, tako upamo, odprla pot v novo, bolj brezskrbno življenje, v katerem bosta pozabila na izgubo ljubljene osebe. Z znanjem in učenjem jima bodo pomagali Slovenske čebelarska zveza in čebelarji, s podporo krajani, mi pa jima bomo z vašo pomočjo postavili nov čebelnjak.

Za Antona smo od 1. aprila 2019 do 31. avgusta 2019 skupaj zbrali kar 1.885,53 €.

ZBRANE DONACIJE

TRAJANJE AKCIJE
1. april 2019 -
31. avgust 2019

Akcija 9: "Ali bo Nejc zaigral tudi na vaše strune?" (1. oktober 2018 - 31. marec 2019)

Da si Nejc zasluži vašo podporo, dokazujejo številne prve nagrade na domačih in tujih glasbenih tekmovanjih. Seznam je predolg, da bi naštevali vse, izpostavimo pa prvo nagrado in najvišje možno število točk na državnem tekmovanju TEMSIG. Tak rezultat uspe le izjemno redkim. Nagrade pa pobira tudi kot član družinskega tria Rupnik, ter je član zasedbe Cello Attacca! Trenutno obiskuje zadnji letnik Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana v razredu prof. Karmen Pečar Koritnik. Jasno je, da ga bo njegov talent vodil v študij glasbe, to pa pomeni, da res nujno potrebuje primerno opremo.

Za Nejca smo od 1. oktobra 2018 do 31. marca 2019 skupaj zbrali kar 3.210,85 €.

ZBRANE DONACIJE

TRAJANJE AKCIJE
1. oktober 2018 -
31. marec 2019

Akcija 8: "Festival učenja plavanja - naučimo plavati 100 otrok" (1. september 2017 - 30. september 2018)

Ni ga otroka, ki si ne bi želel vsaj enkrat zaplavati v bazenu. V tokratni akciji Zaokroži in doniraj, smo z vašo pomočjo zbrali sredstva za 100 otrok, ki si tega ne morejo privoščiti. Skupaj z Zvezo prijateljev mladine Moste in Športnim društvom Riba bomo povabili 100 otrok in njihove starše, da se nam pridružijo na festivalu učenja plavanja, kjer se bodo otroci naučili plavati varno, pod strokovnim vodstvom in se povezali z njihovimi vrstniki, tekmovalci ŠD Riba ter s seniorji iz organizacije Brazde vzdržljivosti. Za otroke smo od 1. septembra 2017 do 30. septembra 2018 skupaj zbrali kar 5.905,70 €.

Hvala vsem, ki ste v akciji Zaokroži in doniraj prispevali, da bodo otroci, ki si morda nikoli ne bi mogli privoščiti tečaja plavanja, brezskrbno vsaj enkrat zaplavali v bazenu in jim s tem spodbudili željo po nadgradnji svojih plavalskih sposobnosti.

ZBRANE DONACIJE

TRAJANJE AKCIJE
1. september 2017 -
30. september 2018

Akcija 7: "Z nasmehom čez šolski prag!" (1. julij 2017 - 31. avgust 2017)

Medtem ko so poleti otroci uživali brezskrbne počitnice, so bili nekateri starši otrok v stiski saj so razmišljali o vstopu v novo šolsko leto, ko so morali imeti vse pripravljeno za njegov pričetek. Vsi vemo da nakup šolskih potrebščin ni majhen strošek, ki pa je toliko večji za družinski proračun v primeru nizkih dohodkov v družini. In ker je sreča edina, ki se veča, ko jo delimo, smo se odločili, da smo v sedmi, pravljični akciji Zaokroži in doniraj, pomagali prav družinam z nizkimi dohodki in jim omogočili prijetnejši in manj stresen korak čez šolski prag. Za otroke smo od 1. julija 2017 do 31. avgusta 2017 skupaj zbrali kar 1.228,20 €.

Sredstva smo namenili potrebščinam za izpolnjevanje vsakdanjih šolskih obveznosti.

ZBRANE DONACIJE

TRAJANJE AKCIJE
1. julij 2017 - 31. avgust 2017

Akcija 6: "Za Janija, da bo lahko prišel kamor koli!" (1. februar 2017 - 30. junij 2017)

V tokratni akciji Zaokroži in doniraj smo zbirali denar za 10-letnega Janija iz Kamnika. 10-letnemu Janiju iz Kamnika smo skupaj z vašimi dobrimi srci omogočili nakup novega, popolnoma prilagojenega vozička, s katerim ga bo lahko družina peljala po vsakodnevnih opravkih ali na raziskovanje novih dogodivščin, ki mu bodo ustvarile nepozabne spomine. Dečkove oči so bile polne iskric in hvaležnosti, obraz pa nasmejan in srečen. “Hvala” je rekel, kar nas je ganilo bolj kot tisoč besed. Za Janija smo od 1. feburarja 2017 do 30. junija 2017 skupaj zbrali kar 2.860,77 €.

Zato iskrena hvala vsem, ki ste v akciji Zaokroži in doniraj, prispevali za njegov novi voziček. S tem ste pripomogli, da so bile Janijeve oči igrive, obraz pa poln veselja, sreče in zadovoljstva ob novi pridobitvi. S tem ste omogočili, da je njegovo življenje postalo lažje in lepše.

ZBRANE DONACIJE

TRAJANJE AKCIJE
1. februar 2017 - 30. junij 2017

Akcija 5: "Tudi gasilci so ljudje z željami in potrebami" (1. september 2016 - 31. januar 2017)

Za gasilce Gasilske brigade Ljubljana ste nam pomagali zbrati sredstva za opremo sobe za počitek. Za gasilce smo od 1. septembra 2016 do 31. januarja 2017 skupaj zbrali kar 3.378,19 €. Bravooooo!

Gasilci se vsakodnevno borijo za soljudi in pri tem tvegajo svoje življenje. Delovnik, ki traja tudi 12 ur, je zelo naporen, zato potrebujejo počitek in sprostitev. S pomočjo urejene sobe si bodo lahko oddahnili po naporni akciji, še preden jih ponoven poziv sirene pokliče na pomoč nekomu drugemu.

Gasilci se vsem, ki ste darovali, iz srca zahvaljujejo in obljubljajo, da so vedno 100 % pripravljeni za skok na pomoč!

Zahvaljujemo se tudi podjetju M-tehnika, ki je prispevalo 21,44% popust pri nakupu opreme za sobo za počitek.

ZBRANE DONACIJE

TRAJANJE AKCIJE
1. september 2016 - 31. januar 2017

Akcija 4: "Za lepše življenje zavrženih konj" (1. junij - 31. avgust 2016)

Pomagali ste nam zbrati sredstva za prikupno kobilo Aliso in druge zavržene konje, za katere skrbi Društvo za zaščito konjev iz Velenja. Večina teh konjev več let svojega življenja preživi pri krutih lastnikih, z našo in vašo pomočjo pa je končno našla mirno zavetje. Razveselila nas je z veselo novico, da je skotila žrebiška Jay-a!

Zbrani denar smo namenili podjetjema:
  • podjetje Animo iz Ljubljane
  • Ados d.o.o. iz Slovenj Gradca
Obiščite jih na njihovi Facebook strani in pomagajte konjem!

ZBRANE DONACIJE

TRAJANJE AKCIJE
1. junij - 31. avgust 2016

Akcija 3: "Z levjo borbenostjo do kolesa!" (14. januarja - 31. maja 2016)

Teo Pečnika iz Prevalj je tisti 13-letnik, ki živi za gorsko kolesarstvo in ima najraje najtežje treninge. S tem športom se ukvarja že zelo dolgo časa in ponosno zastopa barve lokalnega Kolesarskega kluba Ravne. Na mladega člana pa so ponosni tudi v trgovini Enduro, ki je prisluhnila njegovi zgodbi in za nakup novega kolesa so pripravljeni ponuditi kar 40 % popust. S to akcijo smo k nakupu dodali še nekaj sredstev.

ZBRANE DONACIJE

TRAJANJE AKCIJE
14. januar - 31. maj 2016

Akcija 2: "Kupone kupujem in življenja živalim rešujem!" (15. julij 2015 - 13. januar 2016)

S preprosto gesto, kot je zaokrožitev zneska v nakupni košarici, si pomagal rešiti mladička ali poškodovano žival, ki drugače v naravi ne bi bila sposobna preživeti. Vsa zbrana sredstva so namenjena zdravljenju, negi, oskrbi, vračanju prostoživečih živali v naravo ali izboljšanju njihovih življenjskih pogojev.

Naj te spomnimo, da smo v tokratnem projektu zbirali sredstva za:
  • Azil za zaščitene prostoživeče živali Golob d.o.o.
  • Mini Zoo Land
  • ZOO Park Rožman
  • Ranč Aladin

ZBRANE DONACIJE

TRAJANJE AKCIJE
15. julij 2015 - 13. januar 2016

Akcija 1: "4-letni borec, ki ne spravi nasmeha z obraza" (6. maj - 14. julij 2015)

Predstavili smo vam 4-letnega fantka Alexa iz Ljubljane. Dva dni po rojstvu je zaradi hipoksije (prenehanje dihanja) utrpel možganske poškodbe. Zaradi tega ima hude težave z motoriko (ne hodi, ne sedi samostojno, ne more uporabljati rok, ne govori, ima težave s hranjenjem,  epilepsijo in še obilo povezanih problemov).  Vendar je borec - naučil se je komunikacije z očmi, vseskozi obiskuje samoplačniške  nevrofizioterapije in vsak majhen napredek mu odpira možnosti za prihodnost.

ZBRANE DONACIJE

TRAJANJE AKCIJE
6. maj - 14. julij 2015

Za vse informacije o projektu "Zaokroži in doniraj", o tekočih ali preteklih akcijah, ali o idejah za bodoče projekte, se lahko obrneš na info@mediastar.si.