NAZAJ
NA VRH

Hvala za vaše sporočilo!

Posredovali ga bomo prvemu prodajniku, ki ga srečamo pri avtomatu za kavo
in obljubimo, da se vam javimo v najkrajšem možnem času!

POSREDOVANO SPOROČILO

Ime in priimek:
Email naslov:
Telefonska številka:
Kategorija ponudbe:
Podjetje:
Naslov podjetja:
Vaše sporočilo:
NAZAJ NA VSTOPNO STRAN
Varnost

 

Vsa uporabnikova naročila in kuponi so v elektronski obliki shranjeni na strežniku Kuponko.si in uporabniku dostopni v njegovem profilu. Uporabnik spletne strani Kuponko.si jamči za resničnost in pravilnost podatkov, zato so namerne zlorabe in zlonamerna naročila ponudbe oz. kupona za tretje osebe brez njihovega soglasja kazniva.

Trgovine MediaStar za potrebe kartičnega poslovanja uporabljajo 128-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku trgovin MediaStar.

 

Kreditne kartice

Futurisimo d.o.o. lahko prekliče naročilo plačila s kreditno kartico, če sumi, da jo uporablja mladoletnik brez soglasja staršev ali skrbnikov. Če Futurisimo d.o.o. v času nakupa ni uspel preveriti identitete uporabnika in je oseba bila mladoletna, družba za posledice tega ne odgovarja. Za ravnanje s plačilno kartico je odgovoren imetnik kartice.

Če pride do opisanega primera, podjetje Futurisimo d.o.o. ni dolžno povrniti plačanega zneska. Družba bo v tem primeru skušala najti soglasje z imetnikom kartice in urediti nastalo situacijo na način, ki bo sprejemljiv za obe strani.

 

Plačilna kartica Maestro

Pri plačilu s kartico Meastro je le-to potrebno registrirati za plačevanje preko spleta. Registracijo lahko opraviš v samem procesu plačila.

 

Moneta

Za nakup z Moneto potrebujete mobilni telefon in morate biti naročnik Telekoma Slovenije ali A1 Slovenija. Naročniki omenjenih operaterjev imajo Moneto vklopljeno avtomatsko ob sklenitvi naročnine. Nakup opravite tako, da pri načinu plačila izberete Moneto ter v okence na spletni strani vnesete številko vašega mobilnega telefona. Na svoj mobilnik prejmete sporočilo SMS z geslom, ki ga vpišete v okence na spletni strani. S tem je vaš nakup opravljen. Stroške nakupov poravnate enkrat mesečno na posebnem rednem zbirnem računu Telekoma Slovenije oz. A1 Slovenija.