NAZAJ
NA VRH

Hvala za vaše sporočilo!

Posredovali ga bomo prvemu prodajniku, ki ga srečamo pri avtomatu za kavo
in obljubimo, da se vam javimo v najkrajšem možnem času!

POSREDOVANO SPOROČILO

Ime in priimek:
Email naslov:
Telefonska številka:
Kategorija ponudbe:
Podjetje:
Naslov podjetja:
Vaše sporočilo:
NAZAJ NA VSTOPNO STRAN
Nakup izdelkov
 
V primeru nakupa izdelka preko spleta je potrebno med postopkom naročila (v spletni košarici) vnesti podatke za dostavo (ime, priimek, naslov in kontaktno številko). Ponudnik prejme tvoje podatke ob aktivaciji kupona. Ponudnik se zavezuje, da bo izdelek odposlal v roku dveh delovnih dni od dneva aktivacije kupona in prejema podatkov za dostavo.
 
V primeru nakupa kupona v Trakifi 3dva ali na bencinskih servisih OMV z Multi točko ali v poslovalnicah Pošte Slovenije je potrebno ponudniku zaradi dostave sporočiti šifro kupona in kontaktne podatke: ime, priimek, naslov, in kontaktno številko na elektronski naslov oz. telefonsko številko ponudnika, ki je navedena v pogojih koriščenja kupona.
 
Poštnina se plača ob naročilu izdelka (v spletni košarici oz. na prodajnem mestu), višina le-te pa je navedena v pogojih koriščenja kupona. 
 
Vračilo blaga: v skladu s sedmim odstavkom 43.d člena potrošnik v zvezi z odstopom od pogodbe krije stroške vračila blaga (poštnino), razen če je vnaprej dogovorjeno drugače.