Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za kosilo in kopanje v kopališču Vespasianus v Termah Ptuj!

od 16,50 €

# / 6
ISKANO

HUDA CENA za kosilo in kopanje v kopališču Vespasianus v Termah Ptuj!

od 16,50 €

Podoživite starorimski hedonizem v hotelskem bazenskem kompleksu Vespasianus, kjer je mogoče uživati v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcih in različnih savnah (proti doplačilu). Povabite družino ali prijatelje ter si skupaj pričarajte antično obarvan dan z ogledom najstarejšega slovenskega mesta in kopanjem. Vključeno tudi okusno kosilo v Baru ob bazenu v Grand hotelu Primus!

Počutite se kot stari Rimljani in okusite uživaški duh antičnega Rima v priljubljenem kopalšču Vespasianus!

kopališče Vespasianus

Termalno kopališče Vespasianus je del Grand hotela Primus**** Superior, ki svojim gostom ponujajo mir, zasebnost in sprostitev. Velik ogrevan bazen, otroški bazen in 2 whirpoola, ob katerih so na voljo tudi ležalniki, na katerih se lahko odpočijete med kopanjem. Nahaja se v bližini sveta individualnih savna suit in Bazenom cesarjev, kjer lahko z doplačilom uživate v intimnejšem vzdušju. V neposredni bližini bazenskega kompleksa je na voljo tudi bazenski bar, kjer se lahko okrepčate s pijačami, sladicam in prigrizki.

SVET SAVN FLAVIA (doplačilo)
Svet savn Flavia se nahaja zraven kopališča Vespasianus, kamor lahko vstopite z doplačilom. Obsega finsko savno s kromoterapijo, ekstremno finsko savno, aroma savno, blatno savna, solno savno, whirpool s termalno vodo in ohlajevalni bazen.

KULINARIKA
Restavracije Term Ptuj stremijo k zdravo, uravnoteženi in kakovostni prehrani, jedi pa so sveže pripravljene iz lokalnih sestavin. Na kopališču se boste okrepčali s kosilom v Baru ob bazenu Grand Hotela Primus**** Superior, ki ponuja dnevna kosila. Z zdravim in okusnim obrokom, boste poskrbeli za vnos nove energije za uživanje v vodnih dogodivščinah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • edinstvena rimljanska izkušnja v enem najbolj priljubljenih kopališč
  • termalni vrelci prinašajo blagodejno naravno vodo s temperaturo 56⁰C
  • ptujska termalna voda priporočljiva ob športnih naporih, poškodbah gibal
  • priložnost za ogled enega najlepših in najstarejših slovenskih mest
  • z doplačilom je na voljo animacija za otroke, ki ga vodi Vojščak Primus
  • v kopališču lahko obiščete Bar ob bazenu ali preizkusite tortico Primus

Pestra dodatna ponudba

Podjetje s tradicijo

Dobro počutje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

TERME PTUJ
Terme Ptuj ponujajo brezskrbno uživanje, kot so ga poznali premožni Rimljani. Gostom poleg urejenih nastanitev ponujajo obilico zabave in adrenalina v Termalnem parku s kar 7 bazeni in številnimi vodnimi atrakcijami ter Svetom savn, posebnost je savna v vinskem sodu in panonski hiši. Gostom so na voljo razkošne wellness storitve Grant hotela Primus v Wellness centru Valens Augusta s termalnimi kopelmi in bogato ponudbo storitev za nego obraza in telesa. Del hotela je tudi termalno kopališče Vespasianus.

KULINARIKA
Ptuj z okolico že od nekdaj slovi po dobri hrani in odličnem vinu, v katerih so nekoč uživali Rimljani, danes pa si vse gurmanske in enološke užitke lahko privoščijo tudi gostje Term Ptuj. Na voljo so številna tematska kulinarična razvajanja s sezonsko pridelano, lokalno hrano z nerafinirianimi živili. Posebno doživetje je Rimska večerja, ki izstopa s kulinarično ponudbo in animacijskim programom v rimskem stilu. Na voljo so tudi številne sladice, med katerimi izstopa Primusova tortica, poimenovana po »zavetniku« hotela Marku Antoniju Primusu. 

ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Vsak dan lahko izbirate med pestrimi športnimi aktivnostmi, od raznih aktivnosti v bazenu, nordijske hoje in telovadbe. Med drugim je možen tudi obisk Golf igrišča Ptuj, ki ima 18 igralnih polj, ki se razprostirajo na več kot 50 ha in je zaradi razgibanosti ter velikega števila vodnih ovir potoka Studenčnice in dveh jezer, nekaj posebnega.

DODATNE AKTIVNOSTI
Pridružite se lahko številnim družabnim večerom ob tomboli ali slikovnem kvizu. Organizirajo tudi številne izlete, s katerimi lahko odkrivate lepote Ptuja, idilično pokrajino in znamenitosti. Poskrbljeno je tudi za otroke, vedno odprta je animacijska sobica s številnimi igračami in knjigami ter zabavna animacija z račkom Vilijem in aktivnosti v slogu starih Rimljanov med šolskimi počitnicami.

O PTUJU
Ptuj je najstarejše slovensko mesto, ki je največji razcvet doživelo v rimskih časih. Samo mesto z okolico ponuja številne možnosti za izlete in za raziskovanje. Odkrivajte skrite ulice Ptuja, sprehodite se do Ptujskega gradu ali obiščite najstarejšo slovensko vinsko klet. Priporočljiv je tudi izlet po slikovitem Jeruzalemu, Halozah ali Slovenskih goricah. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (200)