k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za poletne počitnice s polpenzionom v sobah s pogledom na morje!

78,80 €

# / 9

HUDA CENA za poletne počitnice s polpenzionom v sobah s pogledom na morje!

78,80 €

Odklopite svoje misli v sončni Dalmaciji! Hotel Bebič je lociran v samem središču mesta Ploče, tik ob morju in je idealna izbira za vaše počitnice. V hotelski restavraciji vam bodo postregli z odlično tradicionalno sredozemsko in hrvaško kulinariko, v hotelu pa so vam na voljo tudi organizirani izleti v kulturno-zgodovinska središča, kot sta Split in Dubrovnik. 

Nastanitev tik ob morju, v samem centru mesta in v športni marini! Možnost številnih izletov v kulturno-zgodovinska središča, kot sta Split in Dubrovnik.

hotel bebić***

Hotel Bebić*** je lociran v centru mesta Ploče in ima 40 sob in 6 klimatiziranih apartmajev, klimatizirano restavracijo, ki je primerna tudi za poroke do 3000 gostov, bar s prigrizki, možnost pristanišča za manjše čolne, varovano parkirišče, menjalnico, frizerski in brivski salon ter rent-a-car. Na voljo je tudi storitev pranja perila. V bližini hotela je športni center s fitnes centrom, nogometnim igriščem in savno.

V hotelu vam organizirajo tudi izlete v kulturnozgodovinski središči Split in Dubrovnik, ki sta oddaljena približno 100 km, v svetovno znan romarski kraj Medžugorje, ta je oddaljen le 40 km ter v Baćinska jezera in kanale delte reke Neretve, ki nudijo možnosti za avanturo, lov in ribolov.

SOBE
Vse dvoposteljne sobe so velike 12 m2 in so opremljene z lastno kopalnico, z brezplačnim toaletnim priborom, sušilcem za lase in telefonom. Imajo balkonom s pogledom na morje.

KULINARIKA
V hotelski restavraciji vam postrežejo z lokalno in mednarodno kulinariko.

PLAŽA
Mestna plaža je od nastanitve oddaljena 500 m in je prodnata z betonskimi ploščami za sončenje. Nudi senco borovcev.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • odklopite misli v sončni Dalmaciji
 • 500 m oddaljen od mestne prodnate plaže
 • čudovit pogled na morje
 • lociran v samem središču mesta Ploče
 • odlična tradicionalna sredozemska in hrvaška kulinarika
 • možnost številnih organizirani izletov v kulturno-zgodovinska središča
 • možnost športnih aktivnosti

Dolga veljavnost kupona

Domačim živalim prijazno

Izjemen razgled

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Bebić*** se nahaja v Ploškem pristanišču, prav v središču mesta. Kraj je idealen za igranje nogometa, košarke, kolesarjenje, vodne in druge športe. Veliki kulturno-historični centri, kot sta Dubrovnik in Split, se nahajata le 100 km stran in sta priložnost za ljubitelje stare arhitekture, prav tako pa je Međugorje oddaljeno le 40 km. S čistim in neosnaženim morjem, jezeri Bacina in dolgimi kanali Neretve je to območje odlično mesto za ribarjenje in lov.

KAM NA IZLET?
Mesto in pristanišče Ploče sta v najbolj južni, Dubrovniško-neretvanski hrvaški županiji, le nekaj kilometrov zahodno od izliva Neretve v Jadransko morje, na približno polovici poti med Splitom in Dubrovnikom. Mesto leži na začetku večstoletne naravne poti po doliti reke Neretve, ki sosednjo Bosno in Hercegovino povezuje z Jadranskim morjem. Nedaleč od mesta so tudi Baćinska jezera (sedem sladkovodnih jezer), ki ležijo ob vznožju gorskega masiva Biokovo in v poletnih mesecih ponujajo prijeten pobeg pred vročino.

 • Dioklecijanova palača: je uvrščena na Unescov seznam kulturne dediščine in je ena najbolje ohranjenih spomenikov rimske arhitekture v svetu.
 • Splitska katedrala: znana je po portalu, delu Andrije Buvina, kiparja in slikarja iz 13. stoletja, enem najboljših primerkov romanskega kiparstva na Hrvaškem, ter po izrezljanih lesenih vratih, na katerih je predstavljeno 28 prizorov iz Jezusovega življenja.
 • Hrvaški pomorski muzej: Muzejski razstavni predmeti se nanašajo na pomorsko dediščino jadranske obale in segajo vse od prazgodovine do danes. 
 • Baroči Grad družine Arnerić: v Blatu, ki izhaja iz renesančne dobe.
 • Srednjeveške cerkvice v okolici Blata: Cerkev sv. Marije v Polju iz 1338 leta, Cerkev sv. Mihovila iz 1346 leta.
 • Kumpamanjija: viteške igre, ki potekao vsako leto v mesecu aprilu v kraju Smokvice.
 • Dubrovnik: zgodovinsko mesto ter eno od najvidnejših turističnih letovišč ob obali Jadranskega morja. S svojo kulturno zgodovinsko dediščino in arhitekturo je uvrščen na UNESCO-v seznam svetovne dediščine. Mogočno obzidje, prepletene ozke ulice, sprehajališče Placa ter številne galerije, kavarne in restavracije vas bodo prav gotovo očarali.
 • Medžugorje: znan romarski kraj v Občini Čitluk v Bosni in Hercegovini. V bližini se nahaja hrib Crnica in Križevac s križem na vrhu.
 • Baćinska jezera: skupina šestih med seboj povezanih sladkovodnih jezer. Obkroža čudovita narava, travniki, sadni nasadi, ob jezerih pa so tudi številne majhne plažice. Kljub njihovi lepoti so jezera precej ne obljudena. Nahajajo se tik pred izhodiščem doline reke Neretve.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (176)