Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih na slovenski obali v hotelu s čudovitim razgledom na Izolo!

159,00 €

# / 13
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za oddih na slovenski obali v hotelu s čudovitim razgledom na Izolo!

159,00 €

Hotel je obdan z zaščitenim strunjanskim območjem, ki ponuja veliko možnosti za prijetno izkoriščeno popoldne. Za popoln oddih poskrbi bližina uličic starega mestnega jedra, izvrstna kulinarika ter številne ugodnosti za razvajanje telesa, duha in brbončic. Sprostite se na terasi restavracije, ki ponuja ikoničen pogled Izole in okolice. 

Naj vas očara čudovit razgled na zaliv in Izolo! Izkoristite dodatne ugodnosti v novem wellness&spa centru ter restavraciji Kamin!

Ville Hotela Belvedere***

Hotel vključuje pet različnih vil. Vse sobe so sodobno opremljene s televizijo, telefonom, hladilnikom in klimatsko napravo.

NOV WELLNESS&SPA CENTER BELVEDERE (z doplačilom)
Nahaja se v novem hotelu Cliff*** v naselju Belvedere. Nov wellness center nudi pester izbor storitev: savne (turška, finska in zeliščna), manjši bazen (cca 8 x 5 m). Ob doplačilu tudi možnost zakupa privatnega prostora s savno, masaže ter raznolike lepotne in kozmetične programe.

KULINARIKA
Restavracija Kamin ponuja istrske in ribje specialitete, najdete pa lahko tudi bolj internacionalne jedi. Osnova za pripravo izvrstnih domačih jedi je ekstra deviško oljčno olje z geografskim poreklom, ki ga pridelujejo sami.
Restavracija obsega 70 sedežev v delu pred kaminom ter 120 sedežev v prostoru, kjer gostijo večje skupine in nudijo obroke hotelskim gostom. Na terasi lahko uživa približno 100 ljudi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • namestitev v villah hotela z udobno opremljenimi sobami
  • odlična zajtrk in večerja z lokalnimi in sredozemskimi dobrotami
  • večja terasa restavracije, ki nudi prelep pogled na zaliv in Izolo
  • izkoristite dodatne ugodnosti za sprostitev v novem wellness&spa centru
  • restavracija Kamin z istrskimi in ribjimi specialitetami z žara v kaminu
  • raziščite skrivnostne uličice starega mestnega jedra Izole v bližini
  • odlična ideja za romantičen dopust v dvoje na slovenski obali

Domačim živalim prijazno

Družinam prijazno

Preseneti boljšo polovico

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Turistično naselje Belvedere obsega hotelsko namestitev, apartmajsko namestitev, camping, restavracijo Kamin, Casino in večnamensko dvorano. Ville Hotela Belvedere*** se nahajajo med Izolo in Portorožem, na vzpetini neposredno nad morjem. Bogato gostinsko ponudbo dobite v restavraciji, kjer lahko tudi zaplešete ob zvokih glasbe v živo. Za preživljanje rekreativnih uric vam ponujajo tenis, namizni tenis, mini golf, kolesarjenje itn. Gostje se lahko sprostijo z množico kozmetičnih in masažnih storitev. Mlade po srcu čaka night club DIVINE, ki je odprt vsak dan od 22. do 5. ure. Pred hotelom ima postajališče tudi turistični vlakec, s katerim se lahko zapeljete po slovenski obali.

KAM NA IZLET?

  • Grad Socerb: slovi po svojem znamenitem gradu, ki kot orlovsko gnezdo bdi nad rižansko in osapsko dolino. Začetki gradu segajo v 13. stol. Z njegove razgledne ploščadi se ponuja čudovit razgled na Tržaški in Koprski zaliv.
  • Naravni rezervat Škocjanski zatok: največje polslano močvirje v Sloveniji, velikega ekološkega pomena ter izjemne botanične, zoološke in krajinske vrednosti. V njem so opazili več kot 200 različnih vrst ptic, nekatere med njimi so ogrožene.
  • Znamenitosti Izole: Župnijska cerkev sv. Mavra iz 14. stoletja, cerkev sv. Marije Alietske iz 11. stoletja in je najstarejša izolska cerkev. Stoji na Manziolijevem trgu, kjer lahko občudujemo tudi hiši Manzioli in Lovisato iz 15. stoletja, v beneško gotskem slogu.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (148)