Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za aktiven jesenjski oddih v čudoviti okolici Gorenjske!

od 88,00 €

# / 11

HUDA CENA za aktiven jesenjski oddih v čudoviti okolici Gorenjske!

od 88,00 €

Namestite se v udobnem aprthotelu Pr Jakapč in si privoščite nepozaben oddih v naravi. Naužijte se svežega zraka in se odpravite na potep po čudoviti okolici, ki je v začetku jesenskih dni še lepša. Svoje avanture lahko doživite tudi ob kolesarjenju ali pohodništvu. Za kaj bolj posebnega pa izkoristite še dodatni popust in se odpravite v sobo pobega Bivak!

Izkoristite tudi dodatni popust in se odpravite v sobo pobega Bivak!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v Aparthotelu Pr Jakapč v Mojstrani
 • 20% popust na vstopnico  za obisk Escape Rooma Pobeg v Bivak
 • 20% popust na vstopnico za  Slovenski planinski muzej
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen wifi
 • končno čiščenje, posteljnina, brisače
 • najem koles

Aparthotel Pr Jakapč***

Aparthotel Pr Jakapč*** se nahaja v naselju Mojstrana in ponuja udobne sobe, brezplačen Wi-Fi in zunanji vrt. 

SOBE
Aparthotel nudi sodobno opremljene sobe in teraso. Sobe so opremljene z udobno posteljo, zasebno kopalnico z brezplačnim toaletnim priborom. Vključujejo tudi TV z ravnim zaslonom. Nekatere enote nudijo tudi kuhinjo s pečico.

KULINARIKA (doplačilo)
Aparthotel vsako jutro pripravi kvalitetni kontinentalni in samopostrežni zajtrk. Izbor je dovolj pester, da bo z okusno hrano in pijačo z lahkoto zadovoljil vsakogar. 

ESCAPE ROOM BIVAK (doplačilo)
Izkoristite posebni popust in se odpravite v inovativno sobo pobega. Legendarni bivak II so člani podružnice Turistovskega kluba Skala z Jesenic zgradili že leta 1936 “na Jezerih” nad dolino Vrat oziroma pod Rokavi. Konec leta 2015 je bil bivak preseljen v dolino, kjer zasluženi pokoj uživa umeščen na skalnjak na zelenici pred muzejem. Ker ohranjajo muzejski eksponat v vsej svoji povednosti, so v sodelovanju z ekipo Enigmarium-a in s podporo lokalne skupnosti pod skalnjak umestili prostor, v katerem se skriva igrificirana pot doživetij. Ne gre za klasičen “escape room”, kjer nad igro bdijo moderatorji in ponastavljajo sobo, temveč za inovativen način prehajanja skozi igro, ki ga je Enigmarium razvil posebej za ta projekt.

AKTIVNOSTI
Okolica vam ponuja veliko športnih in sprostitvenih aktivnosti, vse od sprehodov, pohodov v gore, kolesarjenja, kajakinga, kanjoninga, plezanja in plavanja. Obiščite kapelo Marije Kraljice miru, kočo na Uskovnici, in Pot Rudno polje - Uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice. Ljubitelji kolesarjenja se lahko odpravite do prečudovite doline Radovne na Bledu, do Bohinja ali pa uberete pot proti Kranjski gori. V bližini je tudi Nordijski Center Planica.

Adrenalinski navdušenci lahko preizkusite plezalno steno Ferata.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • sodobne in udobne sobe
 • vključen najem koles
 • veliko možnosti za aktivnosti
 • odlična izletniška točka

Odličen nakup

Pameten nakup

Prijazna postrežba

Wi-Fi

VEČ O PONUDNIKU

Aparthotel Pr' Jakapč' se nahaja v Mojstrani v neposredni bližini manjšega smučišča Mojstrana. Od smučarskega centra Kranjska Gora je oddaljen slabih 15km.

KAM NA IZLET?
Okolica ponuja veliko športnih in sprostitvenih aktivnosti, vse od sprehodov, pohodov v gore, kolesarjenja, kajakinga, kanjoninga, plezanja, plavanja, smučanja, teka na smučeh ... 

 • Pokljuka: Kapela Marije Kraljice miru, Koča na Uskovnici, in Pot Rudno polje - Uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice.
 • Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vogar, pot Stara Fužina-Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih.
 • Slap Savica: eden izmed najlepših slapov v Sloveniji, ki je čudovit tudi pozimi.
 • Bohinjsko jezero: kjer so zanimive Cerkev sv. Duha, Hostel pod Voglom in adrenalinski park.
 • Bohinjska bistrica: ogledate si lahko Ceconijev Park, Cerkec sv. Nikolaja, Vodni park Bohinj, vojaško pokopališče iz 1. sv. vojne in Zoisov grad s stolpno uro.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (200)