k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Čebelarjeva hiška! HUDA CENA za oddih s kopalnimi kartami v Termah Olimia!

od 139,00 €

# / 13
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Čebelarjeva hiška! HUDA CENA za oddih s kopalnimi kartami v Termah Olimia!

od 139,00 €

Obiščete Podčetrtek in Terme Olimia ter preživite počitnice v idiličnem prenovljenem apartmaju Čebelarjeva hiška, v katerem je vse kar potrebujete za popoln oddih! Čakajo vas nepozabna doživetja na vodnih atrakcijah in toboganih v Family Fun-u, v termalnem parku Aqualuna in miren počitek v bazenih Wellness Termalija Relax. 

Vključene kopalne karte za kopanje v Aqualuna, Termalija Relax, Termalija Family Fun in karte za bazen hotela Breza vse dni bivanja!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v apartmaju Čebelarjeva hiška 2 v kampu Natura*****
 • neomejene kopalne karte za kopanje v zunanjem bazenskem kompleksu Aqualuna, Termalija Relax, Termalija Family Fun in bazen hotela Breza v Termah Olimia vse dni bivanja
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen wifi

Čebelarjeva hiška v kampu Natura*****

Hiško obdaja čudovit kamp Natura***** in se nahaja le nekaj metrov od vhoda v bazenski kompleks Aqualuna. Urejena kolesarska in peš pot pa vas povezuje z le nekaj sto metrov oddaljenim kopališčem Family Wellness Termalija in Wellness Orhidelia.

ČEBELARJEVA HIŠKA II.
Apartma je bila popolnoma prenovljen spomladi 2019 in je namenjen bivanju do 5 oseb ter vključuje kuhinjo, jedilnico, dnevni prostor s klip-klap kavčem, dve spalnici z zakonsko posteljo in kopalnico s tušem in wc. Vse skupaj je ogrevano s klimo in radiatorji. V spalnicah so odeje, koce in vzglavniki. Posteljnino, brisače in kuhinjske krpe pa morajo gostje prinesti svoje.

TERMALNI PARK AQUALUNA TERME OLIMIA
Zabavate se lahko na naslednjih toboganih: adrenalinski stolp z vodnimi atrakcijami, 3 vodne drče, drop drča, Boa drča, 2 pletenici, mali tornado, veliki tornado, kamikaze, kamikaze s pregibom, valovalna naprava in najbolj divji tobogan v Sloveniji King cobra.
V zunanjih bazenih za odrasle in otroke je temperatura vode od 24ºC do 32ºC, na voljo pa je 3.000 m2 vodnih površin. Imajo valovni bazen in sprostitveni bazen, ki združuje masažna sedišča, masažne šobe, gejzirje in vodni slap. V Aquajungli, ki se razprostira na površini 550 m2, imajo bazen za dojenčke, bazen za majhne otroke, najmlajši pa se lahko zabavajo v bazenu s plitvo vodo in spuščajo po tobogančku s slonom in želvama.

FAMILY WELLNESS TERMALIJA, TERME OLIMIA
Termalija nudi vse od zabave do popolnega miru in sprostitve.

FAMILY FUN
Uživajte v kopanju v Oazi bazenov, ki se razprostira na več kot 6.000 m2 in ima več kot 2.000 m2 vodnih površin. Sestavljajo jo notranji bazen z igrali za otroke (vodne pištole, široki tobogani, plezalne mreže), velik zunanji bazen ter amfiteater, plezalna stena s slapovi nad bazenom ter 2 adrenalinska FUN&SPLASH tobogana. BABY FUN pa bo navdušil vsakega malčka z čofotanjem v bazenu z mivko.

RELAX 
Prostor miru lahko najdete tudi v Termaliji Relax. Vodna oaza, kjer se povsem prepustite blagodejnosti termalne vode, zaplavajte v milini in se nagradite z vodnimi masažami. V Termaliji Relax se lahko do sitega naužite narave - sonca, vode in zraka. V razgibanem kompleksu bo vsakdo našel nekaj zase, bodisi na bazenih, hitri reki, gejzirih, whirpoolih ali na vodnih masažah.

SAVNA SVET (z doplačilom)
Savna Svet je največji savna svet v Sloveniji. Na 1.550 m2 ponuja osem različnih savn v različnih barvah. Z letom 2018 so odprli prav posebno savno - Teater vetra, ki sprejme vse do 100 oseb. Vsakodnevno se izvajajo tudi vodeni solni, beauty in meditacijski programi.

BAZENI HOTELA BREZA
V hotelu so bazeni s termalno vodo. Termalna voda je s svojimi dragocenimi sestavinami temelj vseh programov, ki jih razvijajo v Centru zdravja Olimia. Dala vam bo moč, zdravje in energijo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • popolnoma PRENOVLJEN apartma spomladi 2019!
 • Čebelarjeva hiška ima vse kar potrebujete za popoln oddih
 • vključene kopalne karte za celodnevno kopanje za Terme Olimia
 • karte za Aqualuna, Termalija Relax, Termalija Family Fun in za bazen hotela Brez
 • okolica vam omogoča neomejene sprehajalne in kolesarske poti

Pestra dodatna ponudba

Wi-Fi

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Apartma Čebelarjeva hiška 2 je še posebej primeren za tiste, ki želijo vrvež samo v bazenih, potem pa se želite umakniti v zavetje mirne in tople brunarice. Zadali so si izziv, da eno izmed propadajočih brunaric v kampu Natura sami celovito prenovijo in drugo Čebelarjevo hiško uredijo v modernem stilu. Ta brunarica je pravo nasprotje Čebelarjeve hiške 1, kjer vam pisani detajli iz čebelarstva, zasajena korita medovitih rastlin okoli hiške, toplina lesa, pričara toplino doma, medtem ko vam v tej hiški, veliko svetlobe, moderno pohištvo in drobni detajli omogočajo bivanje, kot si ga lahko le želite.

KULINARIKA
V Podčetrtku lahko svoje brbončice razvajate v številnih domačih kmetijah. Domačija Haler ponuja razvajanje z izvrstnim domačim pivom in odlično hrano, za radovedne pa še ogled pivovarne in degustacije piva. V domačiji Štraus Kramer lahko okusite dobrote kozjanske kuhinje in skrivnostni svet vinske kapljice. V Jelenovem grebenu se prepustite nepozabnim kulinaričnim doživetjem v obejmu narave. Obiščete pa lahko še številne druge domačije, kjer zagotovo ne boste razočarani.

KAM NA IZLET ?

 • Grad Podsreda je eden najbolje ohranjenih gradov na naših tleh. Zaznamovala ga je Kozjanska grofica Hema Breže-Selška, o kateri lahko kaj več izveste v prvi etaži gradu, medtem ko bo renesančna soba z lesorezi razkrila starodavno opremo in oblačila.
 • V vinski kleti Emino, kjer domujejo vrhunska vina iz šmarsko-virštanjske regije, boste okusili pristno slovensko tradicijo in doživeli nepozabno izkušnjo.
 • Izlet v Olimje, v najlepšo evropsko vasico, in si oglejte samostan. Med bivanjem lahko spoznate dobrote kozjanskega podeželja in se sprehodite po lepi naravi.
 • Če si želite spoznati tudi kulturno-zgodovinsko plat okolice se opravite na ogled cerkve Marije Snežne in cerkve sv. Križa v 2 kilometra oddaljeni vasici Svetini ali pohod do zadnjega prebivališča Alme M. Karlin, ki se nahaja tik nad Pečovnikom.
 • Blizu samostana Olimje se v gozdu skriva Dežela pravljic in domišljije - Koča pri Čarovnici.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (176)