k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do popolnega telesa s 55% popustom na presoterapijo in body wrapping!

od 19,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 4

Do popolnega telesa s 55% popustom na presoterapijo in body wrapping!

od 19,90 €

Redna cena od 40,00 €

Prepustite se strokovnjakom iz salona Spa & Beauty Tea in si izoblikujte postavo in izboljšajte vaše počutje. S pomočjo odličnih in različnih terapij so vrhunski rezultati zagotovljeni, s tem pa se bo izboljšala tudi vaša samozavest. Očiščeno in popolno oblikovano telo, bo privabilo zavidajoče poglede!

Presoterapija nudi podoben učinek kot ročna limfna drenaža! Možnost tudi paketa 6 tretmajev.

OBLIKOVANJE TELESA

PRESOTERAPIJA
Gre za nadtlačno mehansko limfno drenažo, ki ima podoben učinek kot ročna limfna drenaža. S pomočjo napihljivih manšet in s ciljno izbranim programom, ki posnema delo rok, zdrenirajo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšajo prekrvavitev tkiv, odplavijo presnovke iz tkiv in bistveno zmanjšajo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Peristaltična masaža pospeši zmanjševanje edemov, globinsko čisti telo produktov presnove in izboljšuje prekrvavitev in preskrbo tkiv s kisikom in hranilnimi snovmi.

Limfna drenaža je vrsta zdravljenja, ki omogoča nemoten pretok limfnih tekočin po telesu, zmanjšuje blokade v telesu, spodbuja k zdravemu načinu življenja. Limfna tekočina predstavlja skoraj 80 % tekočine v našem telesu. Nekateri terapevti verjamejo, da lahko limfna drenaža celo zmanjša alergična obolenja, menstrualne krče, prehlade in druge
viruse.

BODY WRAPING
Telo namažejo s preparati, ki vsebujejo eterična olja, spodbujajo izločanje limfe in toksinov. Imajo anti-celulitni učinek. S povijanjem naredijo okluzijo, pore se odprejo, kar pomeni boljše prehajanje eteričnih olj in toplotni efekt.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • podoben učinek kot ročna limfna drenaža
  • bistveno izboljšajo prekrvavitev tkiv
  • bistveno zmanjšajo količino proste tekočine
  • globinsko čisti telo
  • za vas bo poskrbelo strokovno osebje

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Spa & beauty Tea se nahaja v Novi Gorici in ga vodi dipl.fizioterapevtka, kozmetičarka, vizažistka, supernutricistka, inštruktor aerobike in pilatesa, Tea. Samostojno dejavnost opravlja od leta 1998. Estetika, fiziterapija, masaže, programi hujšanja, programi oblikovanja telesa, sprostitvene tehnike, specialne nege obraza in telesa, ličenje, manikura, laserske terapije, svetovanje o zdravi prehrani. 17 let aktivno vodi aerobiko in ples. Ima podiplomsko specializacijo na področju manualne medicine Cyriax, fizioetapija s stališča menopavze, osteoporoze, stabilizacije hrbtenice, diagnostike obraza in prehrana po kitajski medicini. Strokovno se izobražuje na področju kozmetike in fizioterapije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (141)