k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

55% popust na 16-urni tečaj za voditelja čolna s kompletnim učnim gradivom!

59,90 €

Redna cena od 133,00 €

# / 3

55% popust na 16-urni tečaj za voditelja čolna s kompletnim učnim gradivom!

59,90 €

Redna cena od 133,00 €

Si želite na letošnjem poletnem oddihu voziti čoln ali jadrnico? Potem se udeležite tečaja, kjer vas bodo opremili z vsem potrebnim znanje za mednarodno priznan izpit za čoln, s katerim lahko upravljate s plovili vseh vrst do dolžine 24 m. Hiter, zanimiv in interaktiven način pridobivanja navtičnega znanja z učitelji, ki imajo vrhunsko znanje in večletne izkušnje. Tečaji se izvajajo v večjih mestih po Sloveniji ter vključujejo 2 šolski navtični karti, tiskan priročnik, e-naloge za navigacijo in kar 110 video vsebin.

Kar na 6 lokacijah po celi Sloveniji! Vključeni 2 šolski navtični karti, tiskan priročnik, e-naloge za navigacijo in kar 110 video vsebin.

TEČAJ ZA IZPIT ZA ČOLNA

Izpit za čoln je mednarodno priznan, zato boste lahko v miru odpluli kamor vam bo hotelo srce, ne da bi se pri tem ubadali s pridobivanjem ustreznih certifikatov. Z izpitom za čoln lahko upravljate tako vodni skuter in jadrnico kot tudi motorni čoln do 24 m, ne glede na način ali moč pogona. 

Tečaj za izpit za čoln obsega 16 šolskih ur. Na tečaju boste obdelali vse teme, ki so potrebne za uspešno opravljanje izpita, kot so mornarska dela in veščine, osnove navigacije, pomorski predpisi, pravila o izogibanju trčenj na morju in osnove motoroznanstva.

Običajno tečaji potekajo v popoldanskem času med 17:00 in 21:00 ob torkih, sredah in četrtkih v Ljubljani, v drugih mestih pa ob ponedeljkih, torkih in sredah med 16:30 in 20:30. Izjemoma se termini izvajajo tudi v drugačnem zaporedju in ob vikendih. Tečaje lahko izvajate v Ljubljani, Kranju, Celju, Novem Mestu, Murski Soboti in v Dravogradu.

Odlikujeta jih individulni pristop in skoraj 100% uspešnost tečajnikov na izpitu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • tečaj je nepogrešljiv za uspešno opravljanje izpita za čoln
  • odličen tečaj, sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela
  • izkušeni učitelji z vrhunskim znanjem in večletnimi izkušnjami
  • znanje, s katerim boste pluli po morju, kamor vam bo hotelo srce
  • možnost opravljanja tečaja v 6-ih različnih krajih po celi Sloveniji
  • vključenih, kar 110 video vsebin, e-naloge, navtični karti …
  • odlična ideja za izvirno darilo

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Odličen nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

AJ Navtika je podjetje za navtično izobraževanje, z učitelji, ki jih odlikujeta vrhunsko znanje in večletne izkušnje. Njihovi tečaji so nepogrešljivi za uspešno opravljanje izpita, saj omogočajo kvalitetno razumevanje vsebine z individualnim in interaktivnim pristopom. Izvajajo tečaje in izpite za čoln, tečaje in izpite za VHF GMDSS radijsko postajo v vseh večjih mestih po Sloveniji. Zagotavljajo pogoste termine in vrhunsko pripravo na izpit, saj imajo skoraj 100 % uspešnost tečajnikov. Za vas lahko pripravijo tudi individualno ponudbo, kjer se bodo prilagodili vašim željam glede kraja in časa izvedbe tečaja, prav tako pa vas bodo zastopali na Upravi RS za pomorstvo pri prijavi na izpit. Individualne tečaje izvajajo praktično v vseh slovenskih regijah in v vseh mesecih v letu. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (141)