Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

82% popust na vzmetnico Günther&Möller Majestic z višino 29cm in trdoto 4/10!

od 439,00 €

Redna cena od 2385,00 €

# / 5

82% popust na vzmetnico Günther&Möller Majestic z višino 29cm in trdoto 4/10!

od 439,00 €

Redna cena od 2385,00 €

100 noči brez tveganja - 100 % varen nakup! Vrhunska vzmetnica Günther&Möller Majestic ponuja nadstandardno višino 29 cm z občutkom trdote 4/10. Bodite 100 % prepričani! Na ležišču lahko v udobju svojega doma sanjate kar 100 dni. V primeru, da se na ležišču ne bi dobro naspali, pa vam bomo vrnili celotno kupnino. Sestavljena je iz profilirane spominske pene ter je izjemno mehka in se nemudoma vda vašemu telesu.

Visokokakovostna vzmetnica je narejena v EU! Možnost vračila po 100 testnih nočeh!

Günther & Möller MAJESTIC VZMETNICE

Potopite se v ekstremno udobje posebej mehkega, razkošnega ležišča za elitne kupce, ki si želijo med spanjem ležati na čudovito mehkem, žametnem oblaku. Že na prvi pogled dih jemajoča vzmetnica Günther & Möller Majestic je paradni konj podjetja Günther & Möller, plod razvoja in znanja najboljših tehnologov in strokovnjakov za spanje. Nastala je s popolnim razumevanjem spanja z mislijo na ljudi, ki so jim mehkoba, ekstremu udobje in občutek lebdenja med spanjem absolutna prioriteta. Vzmetnica Günther & Möller Majestic izstopa po svojem retro dizajnu, višini kar 29 cm in premišljeni sestavi, ki to vzmetnico postavlja na vrh vseh ostalih.

Vzmetnico Günther & Möller Majestic so obogatili s kar dvema plastema neodvisnih mini žepkastih vzeti, ki se hipoma odzovejo na premikanje telesa med spanjem. Takoj, ko se boste ulegli, boste začutili olajšanje in vaše mišice se bodo takoj sprostile in začele regenerirati.

5 PLASTI VZMETNICE

1. plast je posebej mehka spominska pena (2 cm), ki se segreje na temperaturo vašega telesa, nato pa se nežno prilagodi obliki telesa. Zaradi nje je celotna spalna površina enakomerno udobna in prijetne temperature.

2. plast poliuretanska pena (2 cm), ki telesu daje oporo tam, kjer jo najbolj potrebuje, hkrati pa poskrbi, da med ležanjem zagotovo ne boste čutili prav nobene vzmeti, le čvrsto oporo in stabilnost.

3. plast predstavljajo 2 plasti neodvisnih mini žepkastih vzeti (23 cm), ki so kar 6x zavite okoli svoje osi in zaradi tega še posebej odzivne na vsak premik telesa. Vsaka vzmet posebej je ovita v svojo vrečko iz tkanine, zato se med sabo ne dotikajo in ostajajo tiho ne glede na premike na ležišču. Vzmeti so narejene iz 1,8 mm titanijeve zlitine, ki veže nase negativno sevanje elektronskih naprav iz okolja, zato bo med spanjem vaše telo izgubilo negativni naboj, ki lahko prekinja spalni cikel.

4. plast je posebej mehka spominska pena (2 cm).

5. plast je še ena plast pene (2 cm), ki poskrbi za stabilizacijo ležišča in vzmeti

TEHNIČNE PREDNOSTI
VIŠINA: Višina ležišca je 29 cm.

TRDOTA: Občutek trdote je 4/10, ležišče je izjemno mehko, voljno in se nemudoma vda vašemu telesu in ga obda z mehkobo.

7 con v jedru boste opazili že po prvi prespani noči – ležišče ima različno trde cone glede na težo posameznega dela telesa, zato vam nudi prilagojeno oporo in mehkobo/trdoto glede na vaše potrebe. S tem blaži bolečine v hrbtenici in križu, še posebej po daljšem spanju ali počitku.

OSTALO
Antibakterijska in antialergena prevleka ima učinkovito zaščito proti pršicam. Prevleka ima dodane ročaje, in sicer 2 na vsaki strani, kar omogočajo lažje obračanje, preoblačenje in čiščenje ležišča, kar je še posebej dobrodošlo pri večjih dimenzijah ležišč.

Dvojno ojačan rob je enkratna prednost, ki jo opazite šele med uporabo – ker je rob ojačan, se vam med ležanjem ni treba držati središča, ampak se lahko neomejeno premikate po celem ležišču. Ojačan rob omogoča 100 % izkoristek ležišča, hkrati pa lažje vstajanje z ležišča in daljšo življenjsko dobo.

Poliuretanska pena: 70 kg/m³
Narejeno s tehnologijo HotMelt, kar pomeni, da med proizvodnjo ne uporabljamo lepil, zato ležišče ne oddaja neprijetnih vonjav

Vsi sestavni deli ležišča so iz EU. Narejeno v EU.

Podaljšana garancija 15 let z doplačilom.

Želite preizkusiti oz. si ogledati ležišče pred nakupom?
Obiščite jih v razstavnem salonu na Celovški cesti 228 v Ljubljani (Stavba Avtotehna Vis, 1. nadstropje) in se prepričajte o kakovosti ležišč. Obvezna je predhodna najava na 040 851 150.

Salon

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • 100 % varen nakup! 2 let garancije in 100 testnih noči!
  • vzmetnica ponuja nadstandardno višino 29 cm
  • občutek trdote ležišča je izjemno mehek (4/10)
  • vzmetnica vsebuje 5 plasti in revolucionarne spominske pene
  • antibakterijska in antialergena prevleka
  • trdno in elastično jedro iz 7 con poskrbi za miren spanec
  • ležišče je izjemno mehko, voljno in se nemudoma vda vašemu telesu
  • ležišče je narejeno v EU
  • možnost podaljšanja garancije do 15 let
  • dober spanec je vaša pravica in osnova za dober dan

Odličen nakup

Pameten nakup

Dobro počutje

Zdrav izdelek

VEČ O PONUDNIKU

Spletna prodaja Ah Group ponuja širok nabor kvalitetnih izdelkov. Zagotavljajo ugoden in zanesljiv nakup. Dostava izdelkov pa je hitra in zanesljiva.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (235)